News

Vremac weer terug bij Ridder

Na zeven jaar keert onze Ridder R8 klant Vremac weer terug in het harnas. In 2013 nam Vremac afscheid van Ridder door de overname van IHC en moesten zij ook mee in het ERP-pakket van IHC. Onlangs werd Vremac onderdeel van Vydraulics en daarmee had zij de mogelijkheid om zelf een keuze te maken in ERP-software. Na een grondige pakketselectie kwam Ridder iQ als beste uit de bus voor Vremac en de andere drie bedrijven VAPO, Hydropack en GDM binnen de Vydraulics groep.

Vydraulics legt de lat enorm hoog als het gaat om het bereiken van een efficiënt bedrijfsproces, niet alleen vanuit kostenbesparing, maar juist ook om klanten beter te bedienen en beter inzicht te geven. Zij geloven in digitaliseren en samenwerken. Daarom is de keuze voor Ridder iQ een strategische zet om klaar te zijn voor de toekomst. Vanuit het verleden is al gebleken dat Ridder de juiste keuze was. Daarom was het mooi om te zien dat zij nu weer naar voren kwamen als de juiste partij om een partnership mee aan te gaan. In de toekomst gaat Ridder Vremac, VAPO, Hydropack en GDM automatiseren.

Vremac uitte in 2018 in haar langetermijnvisie om zich meer te willen focussen op het worden van een partner voor het ontwerp en de productie van hoogwaardige cilinders in de regio. Hierin wil Vremac groeien als wereldwijde voorkeursleverancier van gespecialiseerde cilinderoplossingen voor de civiele markt, offshore, duurzame energiemarkt, industrie, transport en loading. Het samengaan van Vremac met VAPO, Hydropack en GDM resulteert in een sterk partnerschap voor hydraulische systemen en cilinderoplossingen.

Door de krachten te bundelen met Vremac is Vydraulics in staat op hoger niveau te concurreren, toegevoegde waarde te bieden en om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Met een gezamenlijke focus op hoge kwaliteit, flexibiliteit en innovatie past dit nieuwe partnerschap perfect.

ECI biedt branchespecifieke oplossingen en services voor bedrijfssoftware, gericht op cloudgebaseerde technologieën. Al meer dan 30 jaar heeft ECI kleine tot middelgrote productiebedrijven, groothandel / detailhandel, bouw en constructie, en velddienstorganisaties bediend. ECI heeft haar hoofdkantoor in Fort Worth, Texas, VS, met kantoren in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Engeland, Nederland en Australië. Voor informatie, e-mail info@ecisolutions.com, of bezoek www.ecisolutions.com of bel +00-1-800- 959-3367.