News

Waarschuwing voor pogingen tot phishing

Phishing en nepmails

Wij zijn er van op de hoogte gebracht dat de naam en het handelsmerk van ECI in verschillende landen zijn misbruikt door personen die op geen enkele manier gelieerd zijn aan ECI Software Solutions, Inc. of haar filialen.

Deze oplichters benaderen individuen en beloven dat er geld verdient kan worden door crypto-mining-diensten uit te voeren. Het slachtoffer moet hiervoor op een namaak ECI-website - zoals hieronder afgebeeld - een vereiste registratiecode invoeren om zich te kunnen registreren.

Unauthorized Fraudulent Websites
Voorbeeld van een nep-ECI-website

Ook zijn er meldingen van e-mails, brieven, telefoongesprekken en andere acties van deze personen. Dit zijn illegale pogingen om geld en toegang tot persoonlijke en vertrouwelijke informatie van individuen te verkrijgen.

Let altijd goed op wanneer u om persoonlijke informatie, ID of bankgegevens wordt gevraagd. Zorg er voor dat uw contact een geautoriseerde ECI-vertegenwoordiger is. U kunt dit bevestigen door contact op te nemen met het ECI-kantoor in Leusden.

We vragen u om extra alert te zijn op onverwachte e-mails, berichten, voicemails of faxen die beweren van ECI te zijn. Als u zo'n bericht ontvangt, neem dan contact op met ons en controleer of het bericht legitiem is.

Als u denkt dat u het slachtoffer bent geworden van dergelijke oplichtingen, neem dan gelijk contact op met betrokken partij. Heeft u een vermoedelijk frauduleus bericht ontvangen uit naam van ECI, meldt het dan aan ons via:

g2 tracking pixel