Digitaliseer inkoop- en verkoopprocessen

De digitale snelweg die uw inkoop- en verkoopproces volledig automatiseert. Kortere doorlooptijden, lagere kosten en een meer efficiëntie.

Werk efficiënter samen in uw logistieke keten

Bedrijven in de maakindustrie en haar leveranciers werken steeds nauwer samen. Informatie over inkoop- en verkooporders, orderbevestigingen, levertijden en facturatie staat daarbij centraal. Gatewise is hét platform voor uw maakindustrie dat IT-technologieën verbindt door processen over meerdere applicaties heen te automatiseren.


Hét platform voor de maakindustrie en haar leveranciers

De weg naar duizenden maakbedrijven en honderden leveranciers

De universele standaard voor de maakindustrie en haar leveranciers

Als maakbedrijf of leverancier voor de maakindustrie gebruikt u veel verschillende softwaresystemen. Informatie uitwisselen tussen deze systemen kan niet zomaar. Elk systeem heeft zijn eigen "taal". Dit maakt integratie omslachtig en complex. Gatewise gebruikt het Smart Connected Supplier Network. Hierdoor kunnen verschillende IT-systemen snel en simpel via één platform met elkaar verbinden. Dit platform is Gatewise. Doordat deze vertaling binnen het platform plaatsvindt en niet lokaal, connecteert elke leverancier naadloos en schaalbaar met iedere afnemer die beschikt over een ERP-systeem dat wordt geleverd door ECI.

Gatewise 1

Automatiseer uw inkoop- en verkoopproces met Gatewise™

U, uw leverancier en/of klant hebben allen een eigen ingericht proces, waardoor informatie tijdens het in- en verkoop proces veelal uitgewisseld wordt via PDF, Excel en e-mail. Belangrijke data uit die documenten wordt vervolgens door alle partijen handmatig verwerkt. Dat is arbeidsintensief en foutgevoelig. Met Gatewise wordt dit proces volledig geautomatiseerd. De informatie die de leverancier nodig heeft van de klant verschijnt direct in zijn ERP-systeem wanneer de klant een inkooporder plaatst en is de basis voor het aanmaken van de verkooporder. Handmatig invoeren is daardoor overbodig. Informatie zoals levertijden en prijzen uit de verkooporder worden via Gatewise verzonden en opgenomen in zowel het ERP-systeem van de klant alsook van de leverancier.

Ontdek het grootste platform van de maakindustrie en haar leveranciers

Download de brochure
Gatewise Tray

Efficiënt samenwerken door de gehele keten. Gatewise™ maakt het mogelijk.

Lees alles over Gatewise™

Bedrijven binnen de maakindustrie en haar leveranciers gaan steeds nauwer samenwerken. Het uitwisselen van informatie over inkoop- en verkooporders, orderbevestigingen, levertijden en facturatie staat daarbij centraal. Het zorgt ervoor dat bedrijven steeds meer inzicht hebben in de logistieke keten en efficiënter kunnen samenwerken. Een belangrijk aspect binnen deze ketenintegratie is het vraagstuk rondom automatisering.

Het integreren van de verschillende ketens en automatiseren van de verschillende processen is namelijk complex wanneer dit gerealiseerd moet worden tussen meerdere bedrijven (afnemers en leveranciers). ECI Gatewise™ biedt de oplossing. Gatewise is hét platform voor de maakindustrie en haar leveranciers dat bedrijven en hun IT-technologieën verbindt door processen over meerdere applicaties heen te automatiseren. Bedrijven die aangesloten zijn op het platform vereenvoudigen hun gezamenlijke processen door het automatiseren van kostbare en veelal handmatige werkzaamheden. Bent u afnemer en wilt u meer weten over hoe het aansluiten op Gatewise in zijn werk gaat? Download dan het stappenplan via deze link.

Met Gatewise kunnen duizenden maakbedrijven en haar leveranciers samenwerken die actief zijn in:

Wat onze klanten zeggen over Gatewise

Metaal 2000 Ventura Suplacon MCB Van Assem Interieurbouw Dozon Frits de jong
Vorig jaar ontvingen we van een klant 100.000 verkoopregels. Met Gatewise verwerken we dit allemaal automatisch.

IT Manager bij Metaal 2000


Met Gatewise boeken we alleen al 5 uur aan tijdswinst in de week met het scannen van de pakbonnen.

Technical Strategic Buyer bij Ventura Systems


Gatewise is voor Suplacon in principe een snelweg naar duizenden maakbedrijven en leveranciers. Dat is enorm krachtig.

Supply Chain Manager bij Suplacon


Met Gatewise komen we een stap dichterbij de maakindustrie van de toekomst

Marketing en Business Development Manager bij MCB


Dankzij Gatewise besparen we veel tijd in het bestelproces.

Manager Operations bij Van Assem Interieurbouw


Het grote voordeel van Gatewise is dat meteen alle stromen zoals orders, bevestigingen, pakbonnen en facturen in orde zijn.

Coördinator E-commerce bij Dozon Bouwtechniek


Dankzij Gatewise worden inkoopbedragen automatisch door het systeem gecontroleerd, waardoor afwijkingen direct verwerkt worden.

Calculator bij Frits de Jong Interieurbouw


Download brochure

Sluit uw maakbedrijf aan op hét platform voor de maakindustrie.

eci solutions logo

Download brochure

Verminder handmatige invoer van data

g2 tracking pixel