Aldo Veenstra

Division President Manufacturing Europe

Aldo is verantwoordelijk voor alle ECI-activiteiten in Europa. Hij heeft een grote passie voor het leveren van unieke software en diensten aan klanten. Belangrijke voorwaarde is dat het ondernemerschap in de organisatie behouden blijft. Doe klein, terwijl je groot bent. Hij weet dat dit ervoor zorgt dat medewerkers en klanten betrokken blijven bij het ontwikkelen van de beste cloudoplossingen voor onze klanten, zodat zij het verschil kunnen maken in hun markten. Aldo richt zich ook op het verder uitbouwen van de Europese footprint.

Aldo is afgestudeerd in Bedrijfskunde aan Nyenrode University en heeft meer dan 25 jaar ervaring als leider in de software- en services industrie, waarbij hij zowel in het Verenigd Koninkrijk als in Nederland heeft gewerkt en gewoond. Tijdens zijn carrière heeft hij gewerkt voor softwarebedrijven als ICL, Getronics, ADP en Unit4 in verkoop-, operationele en algemene leiderschapsrollen. Voordat Aldo bij ECI aan de slag ging, heeft hij een aantal jaren een eigen bedrijf in interim managementdiensten gehad.

Aldo is al meer dan 20 jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw Sandra. Ze hebben twee dochters, Anna en Claire, en een Berner Sennenhond. Naast zijn werk brengt Aldo graag tijd door met zijn familie en vrienden, houdt hij van fietsen en dingen in en om het huis doen, concerten en theaters bezoeken en nieuwe plekken ontdekken.

Industries Served

-

Helping small and medium-sized businesses compete and grow.

-
Header ERP overzicht

ERP

two men in hard hats

CAD / CAM

CAD / CAM oplossingen voor de maakindustries

Header Business Technology 3

Business Technology

Header Supply Chain Management

Supply Chain Management

Header Dienstverlening

Dienstverlening

Header industrieen

Industrieën

Header Behoeften

Behoeften

Streamline operations and drive growth.

Header bedrijfsgrootte

Bedrijfsgrootte

Streamline operations and drive growth.

Scroll to see all Industries

g2 tracking pixel