News

ECI krijgt internationale erkenning als een Great Place to Work®

Het software-oplossingen bedrijf behaalt deze titel voor de eerste keer in Canada, Verenigd Koninkrijk, België en Australië, en voor de 4e achtereenvolgende keer voor de Verenigde Staten.

ECI Software Solutions, markleider in cloud-based business managementoplossingen, heeft het certificaat van Great Place to Work® voor de 4e achtereenvolgende keer in de Verenigde Staten en voor het eerst wereldwijd voor Canada, het Verenigd Koninkrijk, België en Australië uitgereikt gekregen. Deze prestigieuze prijs van de Great Place to Work organisatie is geheel gebaseerd op wat de huidige werknemers hebben aangegeven over hun ervaring met het werken bij ECI.

ECI heeft het afgelopen jaar op diverse manieren gewerkt aan haar groei en heeft de nadruk gelegd op het delen van deze groei met haar werknemers door het aannemen van vele nieuwe collega’s en het creëren van internationale groeikansen.

Om een goede werksfeer te koesteren, heeft ECI haar kernwaarden, CODE (Crave greatness, Own the outcome, Deliver Awesome en Embrace community) ingezet als kompas om haar koers dagelijks op te varen. Terwijl ECI blijft groeien, zijn de bedrijfscultuur en commitment naar deze CODE waarden nog niet eerder zo sterk geweest.

“ECI is vereerd dat wij het certificaat Great Place to Work door onze werknemers voor de 4e keer in de VS en voor de eerste keer voor onze internationale kantoren behaald hebben” zegt Andrew Pryor, Chief Human Resources Officer bij ECI. “De feedback die we van onze werknemers uit de enquête hebben ontvangen geeft duidelijk aan hoe gepassioneerd zij zijn om onze klanten te helpen en hoe trots zij zijn op hun baan. Het bevestigt ook onze nooit aflatende inspanningen om ervoor te zorgen dat de bedrijfscultuur bij ECI leuk is, betrokken en transparant. Wij blijven ons inzetten om de best mogelijke werkplek voor onze werknemers te creëren.”

“Great Place to Work Certification™ is niet iets dat makkelijk te behalen valt. Het vergt een continue toewijding aan de ervaring van onze werknemers” zegt Sarah Lewis-Kulin, Vice President worldwide recognition bij Great Place to Work. “Het is de enige officiële erkenning die bepaald wordt aan de hand van de real-time terugkoppeling van werknemers over hun bedrijfscultuur. Deze erkenning behalen betekent dat ECI een van de beste bedrijven in het land is om voor te werken.”

Volgens Great Place to Work research, zijn werkzoekenden 4.5 keer meer geneigd om een goede werkgever te vinden bij een gecertificeerde goede werkplek.

Daarnaast is de kans 93% dat werknemers van een gecertificeerde werkplek met plezier naar hun werk gaan, twee keer zoveel kans hebben om eerlijk te worden betaald, een eerlijk deel van de winst van het bedrijf verdienen en een eerlijke kans maken op promotie.

Maak kennis met de carrièremogelijkheden bij ECI via:

About ECI

ECI Software Solutions provides industry-specific business software solutions and services, focusing on cloud-based technologies. For 30+ years, ECI has served small to medium-sized manufacturing, wholesale/retail distribution, building and construction, and field service organizations. Privately held, ECI is headquartered in Fort Worth, Texas, USA, with offices throughout the U.S., Canada, Mexico, England, the Netherlands, and Australia. For information, email info@ecisolutions.com, visit www.ECISolutions.com or call (800) 959-3367.

All trademarks are the property of their respective owners.