Werk klantgericht en efficiënt

Verkort doorlooptijden en verbeter marges​
door integrale aansturing van processen

Speciaal machinebouw

Complexe samenstellingen en complete machines. Voorkom onnodige kosten en tijdverlies.​

Bij speciaalmachinebouwers ligt de focus vaak bij innovatie, research en development. Om deze reden is de afdeling Engineering zeer bepalend. Een goede planning tussen de afdelingen engineering, inkoop, assemblage en uitbesteding is van groot belang voor het halen van deadlines en het realiseren van goede projectmarges. Dit is waar ERP-software van ECI het verschil kan maken.

ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw speciaal machinebouwbedrijf

Foto 1 Speciaal Machinebouw

Samenwerking vanuit één systeem

Met onze ERP-software voor speciaal machinebouwers werkt u eenvoudig en snel vanuit één systeem samen. Informatie en planning over verschillende projecten is beschikbaar binnen één administratie. Van engineering tot inkoop, van assemblage tot uitbesteding. De ERP-software van ECI vormt op deze manier het hart van uw organisatie. Met een brede basis en aanvullende, branchespecifieke modules stemmen we onze ERP-software naadloos af op uw dagelijkse praktijk. Zo behaalt u het maximale resultaat.

Foto 2 Speciaal Machinebouw

Voor elke type speciaal machinebouwer

Naast de beschikbare functionaliteit, integreert u het ERP-systeem gemakkelijk met andere softwaresystemen als CAD, CAM, PDM, PLM en financiële software. Het voordeel? Zeg gedag tegen het dubbel invoeren van data. Werk daardoor foutloos en vlot, ieder project weer. Maak in een handomdraai verschillende calculaties en stel stuklijsten samen in een mum van tijd. Op deze manier verkort u doorlooptijden en verhoogt u de leverbetrouwbaarheid.

Foto 3 Speciaal Machinebouw

Vereenvoudig het productieproces

Versimpel met onze ERP-software uw gehele productieproces en communiceer makkelijk en snel via slimme modules, zoals Shopfloor Control. Stuur met deze module uw werkvloer geheel papierloos aan en laat medewerkers direct digitaal uren boeken op een order. Maak via onze Business Intelligence oplossing daarnaast eenvoudig en snel analyses en rapportages en stuur uw productieproces bij, op basis van feiten.

Speciaal machinebouwers kozen voor Ridder iQ ERP-software van ECI. Lees meer over dit product.

ONTDEK RIDDER IQ ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel