Grip op elke fase in uw project

Direct inzicht in de actuele status
en voortgang van werkzaamheden

Standbouw

U hoeft informatie slechts éénmaal vast te leggen. Plan uw project van aanvraag tot en met oplevering.​

Standbouwers werken vaak aan veel projecten tegelijkertijd, voor verschillende klanten en verschillende beurzen. Het beheren van alle processen voor deze projecten kan, naarmate de omvang toeneemt, complex en tijdrovend zijn. ECI ERP-software voor standbouwers ondersteunt u in uw dagelijkse werkzaamheden.

ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw standbouwbedrijf

Foto 1 Standbouw

Alle processen gebundeld in één systeem

Elk project is anders. Er zijn dan ook een hoop zaken waar u als standbouwer rekening mee moet houden als u aan verschillende projecten tegelijkertijd werkt. Calculaties, arbeidsuren, levertijden, prijsafspraken en meer. Al deze zaken zijn ondergebracht in onze ERP-software voor standbouw. Op deze manier ondersteunt het systeem u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden en bent u in staat elke dag het maximale resultaat te behalen.

Foto 2 Standbouw

Afgestemd op uw dagelijkse werkzaamheden

Samen met onze klanten in de standbouw hebben we onze ERP-software afgestemd op de dagelijkse werkzaamheden van standbouwers. Hierdoor hebben we een verschillende functionaliteiten kunnen ontwikkelen die perfect aansluiten op uw dagelijkse behoeften. Denk hierbij aan relatiebeheer, calculatie, werkvoorbereiding, projectadministratie en meer. Daarnaast is ECI ERP voor standbouwers aan te vullen met optionele modules als verkoop en financiën. Hierdoor sluit het systeem naadloos aan op uw bedrijf.

Foto 3 Standbouw

Calculeer slim en efficiënt

Voor ieder project is een gedegen voor- en na calculatie belangrijk. Wanneer u gebruikmaakt van ECI ERP-software, kunt u profiteren van de slimme calculatiemethodes die het systeem biedt. Hierdoor voorkomt u onzorgvuldigheden of fouten. Gegevens hoeven maar één keer ingevuld te worden, waarbij het mogelijk is deze data iedere keer opnieuw te gebruiken. Dit elimineert dubbele invoer. Het resultaat is een vlotte werkwijze. Zo behaalt u elke dag het optimale resultaat.

Veel standbouwers kozen voor Proteus ERP-software. Lees meer over dit product.

ONTDEK PREOTEUS ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel