Efficiënt van ontwerp naar realisatie

Bespaar tijd, voorkom onnodige kosten, word sneller en flexibeler

Dak- en Geveltechniek

De meest volledige software-oplossing voor uw bedrijf. Onze specialisten adviseren u graag over de optimalisatie van uw bedrijfsproces.

Renovatie of nieuwbouw, samen met uw medewerkers wilt u iedereen keer weer topkwaliteit afleveren als het aankomt op dak- en geveltechniek. Maar hoe houdt u het overzicht als u verschillen, grote projecten tegelijkertijd uitvoert? Maak kennis met de ECI ERP-software voor dak- en geveltechniek.

ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw dak- en geveltechniek bedrijf

Foto 1 dak en geveltechniek

Beheer alle projecten in één systeem

Er zijn verschillende zaken waar u rekening moet houden, wanneer u verschillende projecten tegelijkertijd uitvoert. Denk hierbij aan calculaties, planning, materiaal, ondernemingen en prijsafspraken. Het bijhouden van al deze zaken in losse systemen is tijdsintensief en foutgevoelig. Met onze ERP-software voor dak- en geveltechniek wordt dit alles samengebracht in één systeem. Op deze manier ondersteunt het systeem u in uw dagelijkse werkzaamheden en worden uw verschillende bedrijfsonderdelen gesynchroniseerd.

Foto 2 dak en geveltechniek

Afgestemd op uw dagelijkse praktijk

Onze ERP-software is ontwikkeld in samenwerking met onze klanten, actief in de dak- en geveltechniek. Hierdoor beschikt het over verschillende branchespecifieke functionaliteiten, zoals relatiebeheer, calculatie, werkvoorbereiding, planning en projectmanagement. Daarnaast is het systeem aan te vullen met modules op het gebied van verkoop en financiën. Zo houdt u (financieel) grip op elk project. Alle modules communiceren onderling met elkaar. Voert u een order in? Dan worden de betreffende artikelen direct gereserveerd uit de voorraad of via een besteladvies kenbaar gemaakt.

Foto 3 dak en geveltechniek

Slimme calculatiemethodes

Bij het voorbereiden van een projecten is calculatie erg belangrijk. Onze ERP-software maakt gebruik van slimme calculatiemethodes om prijzen te berekenen. Hierdoor voorkomt u onzorgvuldigheden of fouten. Informatie invoeren hoeft maar één keer. Deze data kunt u dan iedere keer opnieuw gebruiken, wanneer wenselijk. Hierdoor kunt u vlot en effectief werken en behaalt u iedere keer wee een optimaal resultaat.

Veel van onze klanten in dak- en geveltechniek kozen voor Proteus ERP-software. Lees meer over dit product.

ONTDEK PREOTEUS ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel