Werk klantgericht en efficiënt

Flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig​
door inzet van de juiste IT-technologie

(Petro)chemie

Inzicht in de voortgang van projecten en grip op planning. Onze specialisten informeren u graag over de juiste inzet van software.


ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw petrochemie bedrijf

Foto 1 Petrochecmie

Beheer al uw complexe projecten binnen één systeem

De projecten in de petrochemie zijn vaak groot en ingewikkeld. Producten worden zeer klantspecifiek ontworpen, volgens veel (veiligheids)specificaties. Onze ERP-software voor petrochemie ondersteunt u in het beheren van deze complexe projecten. Werk vanuit dit systeem nauw samen met het totale ecosysteem aan interne- en externe medewerkers, onderaannemers en partners. Zo heeft iedereen toegang tot de informatie en gegevens die op dat moment relevant zijn, of waar men toegang tot heeft.

Foto 2 Petrochecmie

Digitalisering van begin tot eind

Met onze ERP-software voor petrochemie stroomlijnt, automatiseert en digitaliseert u uw kritische processen. Controleer en bewaak de voortgang van alle projecten en rapporteer eenvoudig informatie aan de juiste stakeholders. Beheer binnen onze software uw volledige inkoop, verkoop, werkvoorbereiding, calculatie, voorraad, documenten, onderhoud en meer. Met de geïntegreerde financiële module heeft u altijd inzicht in de door u opgestelde KPI’s en is financiële afhandeling gemakkelijker dan ooit tevoren.

Foto 3 Petrochecmie

Verhoog uw leverbetrouwbaarheid

In een concurrerende markt is uw concurrentiepositie erg belangrijk. Wanneer u gebruikmaakt van onze ERP digitaliseert u uw kantoor, productievloer én buitendienst. Zo stuurt u productiemedewerkers gemakkelijk papierloos aan via onze Shopfloor Control module. Creëer simpel en snel digitale werkbonnen en laat medewerkers digitaal uren boeken op de verschillende orders. Uw productieproces verloopt vlotter, u verlaagt de foutkans en verhoogt daarmee doorlooptijden. Dit geeft uw leverbetrouwbaarheid een boost.

Een groot deel van de producenten voor petrochemie kozen voor ons Ridder iQ ERP-product. Lees er meer over.

ONTDEK RIDDER IQ ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel