Werk vlot klantgericht

Software waarmee u doorlooptijden verkort​
en de leverbetrouwbaarheid verbetert​

Projectinrichting

Bespaar tijd, verhoog productiviteit en versnel oplevering. Software voor bedrijven die flexibel en schaalbaar willen zijn.​

Als het aankomt op projectinrichting, doorloopt u verschillende bedrijfsprocessen. En omdat ieder project anders is, is het bijhouden van verschillende processen als inkoop, verkoop, projectadministratie en meer omvangrijk, en naarmate het aantal projecten toeneemt ook tijdrovend. Ontdek hoe de ERP-software van ECI u hierin kan ondersteunen.

ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw projectinrichting bedrijf

Foto 1 Projectinrichting

Efficiënt werken vanuit één ERP-systeem voor projectinrichting

Onze ERP-software voor projectinrichting is ontwikkeld in samenwerking met onze klanten die actief zijn in de projectinrichting. Hierdoor is ons ERP-systeem afgestemd op de dagelijkse behoeften van uw bedrijf. ECI ERP-software bundelt en stroomlijnt al uw kritische bedrijfsprocessen in één systeem. De verschillende modules zijn onderling verbonden. Hierdoor integreert het systeem uw bedrijfsonderdelen met elkaar. Het resultaat? Een gemakkelijk en vlot werkproces voor ieder project. En dat binnen één systeem.

Foto 2 Projectinrichting

Werk slim samen

Voor een bedrijf dat actief is in de projectinrichting, is het belangrijk al uw assets binnen de verschillende projecten te bewaken. Arbeidsuren, voorraad, inkoop, planning en meer. De gehele projectadministratie is te beheren binnen onze ERP-software. Met ECI ERP-software werkt u samen met uw collega’s in één systeem. Hierdoor werkt iedereen met dezelfde projectinformatie. Dubbele invoer van data wordt geëlimineerd. Het resultaat? Het minimaliseren van de foutkans.

Veel projectinrichters kozen voor Proteus ERP-software. Lees meer over dit product.

ONTDEK PREOTEUS ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel