Digitaliseer uw bedrijf

Met inzet van de juiste technologie
optimaliseert u het process van A tot Z

Badkamer en keukenbouw

Efficiënt van ontwerp naar realisatie. Onze specialisten adviseren u graag over de digitalisering van uw bedrijf.​

Badkamer- en keukenbouwers werken aan vaak aan verschillende projecten tegelijkertijd. Het beheren van de verschillende projecten kan een enorme klus zijn. Geen project is immers hetzelfde. Ontdek hoe de ERP-software van ECI voor badkamer- en keukenbouw kan ondersteunen.

ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw badkamer- en keukenbouwbedrijf

Foto 1 Badkamer en keukenbouw

Eén integraal proces

Bij elk project moet u met verschillende zaken rekening houden. Denk hierbij aan calculaties, arbeidsuren, materiaal, prijsafspraken en meer. Veel bedrijven doen dit in verschillende systemen. Dit is echter tijdsintensief en foutgevoelig. Binnen de ERP-software van ECI zijn al deze processen gebundeld in één systeem. Op deze manier zijn de verschillende bedrijfsonderdelen en de aanhangende processen met elkaar geïntegreerd. Onze ERP-software voor badkamer- en keukenbouw is ontwikkeld in samenwerking met de branche.

Foto 2 Badkamer en keukenbouw

Ontwikkeld in samenwerking met de branche

ECI ERP voor badkamer en keukenbouw beschikt over verschillende functionaliteiten als relatiebeheer, calculatie, werkvoorbereiding en projectadministratie. Verder is het mogelijk de basis aan te vullen met modules die u ondersteunen op het gebied van verkoop, financiën of BIM-import. Omdat alle modules onderling met elkaar verbonden zijn, werkt u simpel en snel uw verschillende projecten uit. Voert u bijvoorbeeld een bestelling in? Dan worden de betreffende artikelen direct gereserveerd uit voorraad of via een besteladvies kenbaar gemaakt. Onze software sluit dus naadloos aan op uw dagelijkse behoeften.

Foto 3 Badkamer en keukenbouw

Slimme calculatiemethodes

Bij het voorbereiden van een project, is het maken van juiste calculaties erg belangrijk. Met onze ERP-software bent u in staat handig gebruik te maken van slimme calculatiemethodes om prijzen te berekenen. Hiermee voorkomt u onzorgvuldigheden of fouten. Daarnaast is het mogelijk de data telkens opnieuw te gebruiken. Het resultaat? Eliminatie van dubbele invoer voor een vlotte en foutloze werkwijze. Hierdoor behaalt u het optimale resultaat.

Veel badkamer- en keukenbouwers kozen voor Proteus ERP-software. Lees meer over dit product.

ONTDEK PREOTEUS ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel