Controle op de kwaliteit van product en proces​

Software waarmee u doorlooptijden verkort​
en de leverbetrouwbaarheid verbetert

Machinebouw

Enkelstuks, Batches of Serieproductie. Wij adviseren u graag over de digitale transformatie waarmee u optimaal innoveert.

Of u nu specials bouwt, of veel seriematig werkt. De ERP-software van ECI Software Solutions is geschikt voor elk type machinebouwer en biedt één oplossing om al uw kritische bedrijfsprocessen te automatiseren en te digitaliseren.

ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw machinebouwbedrijf

Foto 1 Machinebouw

Behaal het optimale resultaat

De ERP-software van ECI Software Solutions is ontwikkeld vanuit de praktijk, voor de praktijk. Het ondersteunt machinebouwers bij het uitvoeren van hun dagelijkse processen. Onze ERP-software beschikt over een template, speciaal ontwikkeld voor de machinebouw. Doordat de brede basis aan te vullen is met branchespecifieke modules, sluit het naadloos aan op uw dagelijkse behoeften. Hierdoor bent u in staat het optimale resultaat te behalen.

Foto 2 Machinebouw

ERP-software voor elk type machinebouwer

Met onze software stuurt u uw volledige onderneming aan vanuit één systeem. Van verkoop tot planning, van productie tot levering en facturatie met CRM en boekhouding. Integreer onze software met uw CAD-, CAM-, en PDM/PLM-systemen. Op deze manier is dubbele invoer van data verleden tijd. Hierdoor werkt u vlot en foutloos. Het berekenen van de kostprijs doet u dan ook in een handomdraai.

Foto 3 Machinebouw

Voorwaardelijke opmaak en informatieve dashboards

Had een koopdeel al binnen moeten zijn? Of dreigt een order onder de gewenste marge te komen? Binnen onze ERP-software wordt dit meteen visueel weergegeven. Doordat het systeem erg flexibel is, is elke gebruiker in staat zijn eigen schermindeling te bepalen. Zo ziet elke gebruiker alleen de informatie die voor zijn of haar rol belangrijk is.

Honderden machinebouwers kozen voor de Ridder iQ ERP-software. Lees meer over dit product.

ONTDEK RIDDER IQ ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel