Controle op de kostprijs en levertijd​

Bespaar tijd, voorkom onnodige kosten en​
optimaliseer de snelheid en flexibiliteit van​ machines

Plaatwerk

Krachtige alles in één software voor maximaal rendement. Met dezelfde productiecapaciteit een hogere output.

Automatisering speelt een enorm belangrijke rol binnen de (kunststof) plaatwerkindustrie. Een efficiënt proces is onmisbaar, wilt u als bedrijf kunnen concurreren binnen de markt. Maak kennis met ECI ERP-software voor kunststofverwerkende (plaatwerk)industrie.

ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw plaatwerkbedrijf

Kunststof plaatwerk

Stroomlijn, automatiseer en digitaliseer uw processen

De ERP-software van ECI voor de kunststofverwerkende (plaatwerk)industrie stroomlijnt, automatiseert en digitaliseert uw kritische bedrijfsprocessen. Het ERP-systeem bestaat uit een brede basis met onder andere inkoop, verkoop, calculatie, stuklijsten en voorraadbeheer. Daarnaast is deze basis aan te vullen met branchespecifieke modules, zodat het systeem naadloos aansluit op uw dagelijkse praktijk.

Foto 3 kunststof plaatwerk

ERP-software als hart van uw kunststofverwerkende (plaatwerk)bedrijf

De ERP-software van ECI bundelt en stroomlijnt al uw processen. Hierdoor vormt het systeem het hart van uw organisatie. Eén bron waaruit u vlot kunt samenwerken met collega’s. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld uw CAM-software en financiële systeem te integreren. Het resultaat? Dubbel invoerwerk is verleden tijd en fouten worden geëlimineerd. Hierdoor werkt u efficiënter en zal uw leverbetrouwbaarheid toenemen. Belangrijk in een concurrerende markt als deze.

Foto 4 kunststof plaatwerk

Optimale aansturing van uw werkvloer

Automatisering gaat verder dan uw kantoor alleen. De grootste winst kan behaald worden op de werkvloer. Stuur met onze slimme module Shopfloor Control uw medewerkers papierloos aan en laat hen de uren per order digitaal boeken. Door gebruik van verschillende grafische dashboards is per afdeling de belangrijkste informatie in een oogopslag beschikbaar. Op basis van deze actuele data kan de productieplanning op elk moment van de dag bijgestuurd worden, indien nodig. Zo houdt u altijd controle over uw projecten.

Een groot deel van kunststofverwerkende industrie kiest voor Ridder iQ ERP. Ontdek er meer over.

Ontdek Ridder iQ

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel