Controle op de kwaliteit van product en proces

Bespaar tijd, verhoog productiviteit en versnel
oplevering door inzet van krachtige software

Timmerwerk

Succesvol groeien door slimme technologieën. Maak kennis met één van onze specialisten.

De ERP software van ECI Software Solutions is speciaal ontwikkeld voor timmerbedrijven die ambachtelijk timmerwerk verzorgen voor nieuwbouw, renovatie of verbouwing. Met onze geïntegreerde oplossingen automatiseert en digitaliseert u al uw kritische bedrijfsprocessen.

ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw timmerbedrijf

Foto 1 Hout

Behaal het optimale resultaat

De ERP-software van ECI Software Solutions is ontwikkeld in samenwerking met de branche en gericht op de praktijk. Het ondersteunt bedrijven in de timmerindustrie bij het uitvoeren van de dagelijkse processen. Onze ERP-software is speciaal ontwikkeld voor de maakbedrijven in de timmerindustrie. De basis kunt u aanvullen met specifieke modules zodat de software naadloos aansluit op uw dagelijkse behoeften. Hierdoor bent u in staat het maximale resultaat te behalen.

Foto 2 Hout

Efficiënte en effectieve ERP-software

Onze software ondersteunt u in uw bedrijfsprocessen, geeft u inzicht in uw gehele bedrijfsvoering en zorgt voor een vlotte afwikkeling van al uw aanvragen en orders. In deze geïntegreerde ERP-softwareoplossing voert u uw volledige administratie en automatiseert u diverse bedrijfsprocessen, zoals inkoop, verkoop en voorraad.

Foto 3 Hout

Een enkele database

De software bestaat uit verschillende modules die direct met elkaar communiceren. Voert u bijvoorbeeld een order in, dan worden de betreffende artikelen direct in de voorraad gereserveerd. U hoeft gegevens maar één keer in te voeren, want het systeem beschikt over slechts één database. Het werken met allerlei verschillende documenten en systemen is hierdoor verleden tijd. U vermindert hiermee de kans op fouten en werkt vele malen efficiënter.

Diverse timmerfabrieken kozen voor Proteus ERP-software. Lees meer over dit product.

ONTDEK PREOTEUS ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel