Slimme software voor plaatwerk

Eenvoudig van stuklijst naar zaagschema’s​
en aansturing van CNC gestuurde opdeelzaag

Plaatwerk

Uw volledige proces ondersteund met één oplossing. Een hoger rendement door integrale aansturing van processen en machines.

De ERP en CAD/CAM-software van ECI Software Solutions is specifiek ontwikkeld voor maakbedrijven die klantspecifiek plaatmateriaal bewerken en leveren. Met deze geïntegreerde oplossingen automatiseert en digitaliseert u al uw kritische bedrijfsprocessen en stuurt u uw machinepark zo vlot mogelijk aan.

ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw plaatwerkbedrijf

Foto 1 Hout Plaatwerk

Aansturing CNC-machines

Efficiëntie, kwaliteitsverbetering en kostenbesparing zijn drie belangrijke pijlers van een succesvol plaatbewerkingsbedrijf. Met onze ERP en CAD/CAM-oplossingen brengt u uw processen op orde, wat zorgt voor een stijgende winst en een betere toekomstbestendigheid. Onze software is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de plaatverwerkende industrie. Werkt u met geautomatiseerde platenzagen of 5 assige-CNC bewerkingscentra? ECI heeft ervaring met aansturing van alle soorten machines. Onze ERP-software werkt daarnaast machine-onafhankelijk.

Foto 2 Hout Plaatwerk

Zaag- en freeswerk

Onze CAD/CAM en ERP-oplossingen zorgen dat de weg tussen ontwerp en fabricage geautomatiseerd wordt. Optimalisatie van uw plaatmateriaal is dankzij onze software enorm eenvoudig. Ze ondersteunt in onder andere zaag- en freeswerk, nesting en kantverlijming. Daarnaast krijgt u inzicht in uw gehele bedrijfsvoering.

Foto 3 Hout Plaatwerk

Brug tussen kantoor en werkplaats

Of u nu werkt vanuit stuklijsten, vanuit 2D-tekeningen of vanuit geavanceerde 3D-ontwerptekeningen, onze ERP-software slaat de brug tussen kantoor en werkplaats en ondersteunt u in al uw bedrijfsprocessen, geeft u inzicht in uw gehele bedrijfsvoering en zorgt voor een vlotte afwikkeling van al uw aanvragen en orders. Met deze software is het bovendien mogelijk om de volledige doorloop van uw productieproces te volgen en eenvoudig de probleempunten op te sporen.

Veel verwerkers van plaatmaterialen kozen voor Proteus ERP-software of Alphacam. Lees meer over Proteus.

ONTDEK PREOTEUS ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel