Innoveer en digitaliseer processen

Direct inzicht in de actuele status
en voortgang van werkzaamheden

Elektronica

Uw bedrijfproces volledig ondersteund. Onze specialisten adviseren u graag over de laatste technologieën voor uw bedrijf.

Het succes van producenten van High Tech elektronica is afhankelijk van hun innovatiekracht en aanpassingsvermogen. Binnen deze markt gaan ontwikkelingen namelijk snel, staan marges continu onder druk, zijn materialen schaars. De ERP-software van ECI helpt u al uw processen te beheersen.

ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw elektronicabedrijf

Foto 1 Elektronica

Beheer al uw processen binnen één ERP-systeem voor elektronica

Om slagvaardig te opereren als producent van high tech elektronische producten, is stroomlijning en beheersing van uw kritische bedrijfsprocessen enorm belangrijk. Met onze ERP-software voor elektronica is dit mogelijk binnen één systeem. Met een brede basis voor onder meer inkoop, verkoop, werkvoorbereiding, calculatie en voorraad- en urenadministratie, beheert u uw gehele productie. De aanvullende modules zorgen ervoor dat het systeem nog beter afgestemd wordt op uw dagelijkse behoeften.

Foto 2 Elektronica

Vlot samenwerken binnen het volledige bedrijf

Wanneer u gebruikmaakt van onze ERP-software, werkt u samen met al uw collega’s. Informatie is hierdoor altijd in het volledige bedrijf beschikbaar. Integreer daarnaast met andere systemen als CAD, PDM/PLM of uw boekhoudpakket. Het resultaat? Dubbel invoerwerk is verleden tijd en de kans op fouten minimaliseert. Hierdoor werkt u vlot en wordt uw leverbetrouwbaarheid sterk verbeterd. Zeer belangrijk binnen een concurrerende markt als de High Tech-industrie.

Foto 3 Elektronica

Live informatie komt naar u toe

Had een onderdeel al binnen moeten zijn? Of dreigt een project onder de marge te komen? Binnen ECI ERP-software voor elektronicabedrijven komt informatie altijd onmiddellijk naar u toe. Op basis van rol, functie of specifieke gebruiker. Door de flexibele schil is het systeem simpel en snel aan te passen naar voorkeur van de gebruiker. Een inkoper wil immers andere info zien dan een werkvoorbereider. Daarnaast voert u simpel en snel analyses uit en creëert u grafische rapporten met onze intelligente Business Intelligence tool.

Een groot deel van de elektronicaproducenten kozen voor ons Ridder iQ ERP-product.

Ontdek Ridder iQ

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel