Controle op de kwaliteit van product en proces​

Flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig​
door inzet van de juiste software.

Trailer & carrosserie

Enkelstuks, Batches of Serieproductie. Wij adviseren u graag over de digitale transformatie waarmee u maximaal innoveert.

De trailer- en carrosseriebouw is een dynamische markt, dankzij een breed scala aan producten, specifieke klantwensen en veranderende regelgeving. Daarnaast blijft het belangrijk dat uw doorlooptijden kort blijven en de projectmarges op peil. Met ECI ERP-software voor trailer- en carrosseriebouw beheert u al deze facetten binnen één systeem.

ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw trailer- en carrosseriebouwbedrijf

Foto 1 Trailer Carrosserie

ERP-software geschikt voor elk type trailer- of carrosseriebouwer

Of u nu specials produceert of enkelstuks vervaardigt: het aansturen van al uw bedrijfsprocessen kan geheel geautomatiseerd binnen de ERP-software van ECI Software Solutions. Onze ERP-software voor trailer- en carrosseriebouw beschikt namelijk over een brede basis met functionaliteit op het gebied van o.a. inkoop, verkoop, werkvoorbereiding, calculatie, stuklijsten en voorraadadministratie. Deze basis is aan te vullen is met branchespecifieke modules. Hierdoor sluit het systeem naadloos aan op uw dagelijkse praktijk. Zo bent u elke dag in staat resultaten te optimaliseren.

Foto 2 Trailer Carrosserie

Het hart van uw bedrijf

Maakt u gebruik van andere softwaresystemen als CAD, CAM, PDM of PDM? En beheert u uw boekhouding in een financieel systeem? Integreer dan onze ECI ERP-software. Het resultaat? Dubbele invoer is niet meer nodig. Bespaar tijd en verlaag de foutkans. Ons ERP-systeem vormt het hart van uw organisatie.

Foto 3 Trailer Carrosserie

Behaal de grootste winst op de productievloer

Automatiseren gaat verder dan het kantoor alleen. De échte winst wordt behaald op de productievloer en in de buitendienst. Zo stuurt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw productiemedewerkers digitaal aan via Shopfloor Control. Zeg gedag tegen de papieren werkbon en laat uw medewerkers digitaal hun uren op een order boeken. Stuur uw buitendienst daarnaast op pad met de Service Remote App wanneer zij hun onderhoud uitvoeren. Zo beheert u eenvoudig alle serviceobjecten bij de klant en houdt u grip op de complete cyclus.

Veel trailer- en carrosseriebouwers werken met Ridder iQ ERP-software. Ontdek alles over dit product.

ONTDEK RIDDER IQ ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel