Inzicht, grip en resultaat

Inzicht in beschikbare en bestede uren​
verhoogt de leverbetrouwbaarheid

Las- en constructiewerk

Succesvol groeien door slimme technologieën. Maak kennis met één van onze specialisten.

Voor las- en constructiebedrijven is zicht op beschikbare en besteedde uren erg belangrijk. Het calculeren van materiaal, benodigde uren en uitbestedingen is daarbij vanzelfsprekend. Met de ERP-software van ECI Software Solutions beheert u al deze processen vanuit één systeem.

ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw las- en constructiewerk bedrijf

Foto 1 Staalbouw

Behaal optimaal resultaat

Of u nu specialist bent in lichter of zwaarder las- en constructiewerk, onze ERP-software ondersteunt u waar nodig. Zeg bijvoorbeeld gedag tegen het handmatig opbouwen van stuklijsten en bepaal razendsnel de kostprijs. ECI ERP-software bestaat standaard uit een brede basis die aan te vullen is met branchespecifieke modules, zodat het systeem perfect aansluit op de dagelijkse praktijk. Zo behaalt ieder las- en contructiebedrijf optimaal resultaat.

Foto 2 Las Constructiewerk

Live inzicht in uw volledige organisatie

Met de ERP-software van ECI krijgt u volledig inzicht in uw resources, materiaalbehoefte, capaciteit en planning. Het stelt u in staat continu te sturen op basis van de actuele gegevens. Hierbij staat centraal dat actuele informatie rechtstreeks naar u toekomt. En dat rolgebaseerd. Een inkoper wil immers andere informatie dan een verkoper of werkvoorbereider.

Foto 3 Las Constructiewerk

Verhoog uw leverbetrouwbaarheid

De ERP-software voor las- en constructie digitaliseert kantoor, magazijn én werkvloer. Papieren werkbonnen zijn hiermee verleden tijd. Dubbele invoer van data is dus niet meer nodig. Hierdoor werkt u vlot en verlaagt u de kans op fouten, waardoor de leverbetrouwbaarheid verbetert.

Veel las- en constructiebedrijven werken met Ridder iQ ERP-software. Ontdek alles over dit product.

ONTDEK RIDDER IQ ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel