Digitaliseer uw schrijnwerkbedrijf​

Live inzicht in data en​ grip op uw volledige bedrijfsproces

Schrijnwerk

Werk papierloos, verminder handmatige invoer en werk efficiënter. Onze specialisten adviseren u graag over de juiste inzet van software.​

Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, samen met uw medewerkers wilt u iedere keer topkwaliteit afleveren. Maar in het geval van schrijnwerk is geen project hetzelfde. Het beheren van uw verschillende projecten kan een enorme taak zijn. Met de ERP-software voor afbouw van ECI beheert u dit in één systeem.


ERP-software van ECI Software Solutions

De alles-in-één-oplossing voor uw schrijnwerkbedrijf

Foto 1 Afbouw

Beheer alle projecten in één systeem

Er zijn een hoop zaken waar u rekening moet houden wanneer u verschillende projecten tegelijkertijd uitvoert. Denk hierbij aan calculaties, gemaakte arbeidsuren, materiaal, onder aannemingen, prijsafspraken en meer. Al deze zaken zijn ondergebracht in onze ERP-software voor schrijnwerk. Op deze manier ondersteunt het systeem u en zorgt het voor integratie van verschillende bedrijfsonderdelen.

Foto 2 Afbouw

Ontwikkeld in samenwerking met de branche

Onze ERP-software is ontwikkeld in samenwerking met de branche. Het beschikt over verschillende, branche specifieke functionaliteiten als relatiebeheer, calculatie, werkvoorbereiding en projectadministratie. Daarnaast is het systeem aan te vullen met een verkoop-, een financiële en een BIM-import. Voert u een order in? Dan worden de betreffende artikelen direct gereserveerd uit de voorraad of via een besteladvies kenbaar gemaakt. Onze software sluit dus naadloos aan op uw dagelijkse praktijk.

Foto 3 Afbouw

Slimme calculatiemethodes

Bij het voorbereiden van een project, maakt u waarschijnlijk vaak een aantal calculaties. Onze ERP-software maakt gebruik van slimme calculatiemethodes om prijzen te berekenen. Hierdoor voorkomt u onzorgvuldigheden of fouten. Doordat u gegevens maar één keer in hoeft te voeren, bespaart u veel tijd. Bovendien kunt u deze data hergebruiken. Hierdoor kunt u vlot en effectief werken en behaalt u iedere keer weer een optimaal resultaat.

Veel schrijnwerkers kozen voor Proteus ERP-software. Lees meer over dit product.

ONTDEK PROTEUS ERP

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel