ECI header trainingen

Ridder iQ Rapport Generator Basis

Over deze training:

De training begint met een overview van de mogelijkheden en opties binnen de Rapport Generator in Ridder iQ. Hierna gaat u direct zelf aan de slag met het maken van een eenvoudig rapport. We behandelen het sorteren, groeperen en sommeren in een rapport. Vervolgens leert u detailrapporten te gebruiken om dieper liggende informatie te kunnen tonen. Daarnaast worden de verschillende mogelijkheden van de filters behandeld. Er wordt ingegaan op het gebruik van parameters waarmee een eindgebruiker zelf kan kiezen wat hij of zij wil zien in een rapport.

Tenslotte behandelen we diverse instellingen in de rapporten, hoe vervangende rapporten in te stellen, hoe rapporten geïmporteerd en geëxporteerd kunnen worden en hoe rechten op de verschillende rapporten ingesteld kunnen worden. Na deze training kunt u zelfstandig rapporten maken en bestaande rapporten aanpassen. Bij deze training ontvangt u een uitgebreide set opdrachten en extra oefeningen om tijdens én na de training aan de slag te kunnen.

Inhoud van de training

  1. Nieuwe rapporten aanmaken
  2. Rapporten opmaken
  3. Groeperen en sommeren
  4. Detailrapporten aanmaken
  5. Filteren en parameters
  6. Rechten
  7. Vervangende rapporten
  8. Importeren en exporteren

Doelgroep
Wilt u zelf nieuwe rapporten kunnen aanmaken of bestaande rapporten binnen Ridder iQ kunnen aanpassen? Dan is de training Rapport Generator een uitstekende start om dit te leren.

Voorkennis
Voor het volgen van deze training dient u basiskennis van Ridder iQ te hebben.

Duur
1 dag van 09:00 tot 16:00

Prijs
€ 495 (excl. BTW) per persoon per dag, inclusief lunch.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMOP waarmee u geniet van 30% subsidie!

Inschrijven

g2 tracking pixel