Verrijk en ontwikkel uw kennis

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan webinars

Webinars

Onze oplossingen ontdekken? Volg één van onze webinars

ECI Software Solutions heeft een uitgebreid aanbod aan webinars. Wilt u meer weten over onze oplossingen? Schrijf u dan in en ontdek de kracht van onze software.

Gebruikt u al één van onze oplossingen en wilt u meer weten over nieuwe functionaliteiten of over productupdates? Schrijf u dan in voor onze speciale klantwebinars.

ECI Solutions Webinars

Proteus 1  

Webinar: Proteus ERP

Nieuwe data volgen spoedig

Wenst u uw proces te optimaliseren, efficiënter te werken en uw resultaat te verbeteren? Dan nodigen wij u graag uit voor de webinar Proteus ERP, uw partner voor bedrijfsoptimalisatie in de houtverwerkende industrie. Schrijf u geheel vrijblijvend in via deze pagina en ontdek hoe Proteus ERP u kan helpen om het maximale uit uw bedrijf te halen.

Datum
Coming soon

Algemene informatie
Deze online sessie duurt ongeveer 60 minuten. Uiteraard nemen we de tijd voor het behandelen van al uw vragen. Inschrijven en deelname zijn volledig kosteloos en vrijblijvend.

Inschrijven

Tile Cloud webinar  

Bespaar tijd en geld met cloud-ERP

Donderdag 8 december | 10:00

Vindt u het belangrijk om te bezuinigen op hardwarekosten? Wilt u minder investeren in software? En wilt u minder afhankelijk zijn van uw eigen IT-personeel?

Op donderdag 8 december a.s. organiseren wij het webinar ‘Bespaar tijd en geld met cloud-ERP’ waarin we vragen over cloud computing beantwoorden en laten zien hoe u tijd en geld kunt besparen.

Het webinar is ook geschikt wanneer u nog geen (ECI) ERP-software gebruikt.

MEEKIJKEN

Ridder 1  

Ontdek Ridder iQ

Dinsdag 13 december | 10:00

Heeft u vragen over een bepaald onderwerp die u terug zou willen zien in de vorm van een webinar? Laat het ons weten!

Neem contact op

Neem contact op

g2 tracking pixel