KnowledgeSync

Op kantoor of onderweg. Altijd op de hoogte van gebeurtenissen die voor u belangrijk zijn.

Monitor automatisch elk aspect binnen uw maakbedrijf. Voorkom dat eventuele gebeurtenissen uw bedrijfsvoering verhinderen.

Heeft de klant na vijf maanden eindelijk de factuur betaald? Of is het langverwachte longlead item geleverd? Wanneer een belangrijk event plaatsvindt binnen de organisatie, verstuurt KnowledgeSync automatisch een alert naar uw e-mail of smartphone, zodat u meteen op de hoogte bent van de gebeurtenis. Zo bent u in staat snel en vlot te schakelen. Ook als u even geen toegang heeft tot uw ERP-systeem.


Altijd en overzicht in de volledige organisatie

Continu op de hoogte

Weet wanneer iets niet gebeurt

Via uw ERP-systeem heeft u inzicht in de zaken die zich dagelijks afspelen op de werkvloer. En dat is waardevol. U moet immers weten wat er gaande is. Maar bent u ook op de hoogte van wat niet gebeurt? Een klant die niet meer bij u inkoopt, een product dat al weken niet meer verkoopt of een project dat al een tijd op inactief staat. Allemaal waardevolle informatie die u niet altijd zomaar uit uw ERP-systeem kunt halen. KnowledgeSync monitort deze inactiviteit en stelt u en uw medewerkers op de hoogte via sms of e-mail.

KnowledgeSync voor klanten en leveranciers

Via KnowledgeSync is het mogelijk non-ERP-users, klanten en leveranciers ook op de hoogte te stellen van deze alerts. Zo is het mogelijk collega’s die geen gebruik maken van ERP van bepaalde zaken op de hoogte te houden. Daarnaast kunt u uw leveranciers of klanten bijvoorbeeld ook automatisch laten weten dat ze deze week bepaalde onderdelen moeten leveren of een factuur moeten betalen volgens afspraak.

Wilt u ook automatisch op de hoogte blijven van elk aspect?

Plan een demo
Tray knowledgesyc

Voorkom met KnowledgeSync dat u voor vervelende verassingen komt te staan.

Lees meer over KnowledgSync

Om snel aan de slag te kunnen met KnowledgeSync wordt de tool, afhankelijk van uw ERP-oplossing, geleverd met een standaard event pack, bestaande uit een twintigtal gedefinieerde alerts. Deze gedefinieerde alerts helpen u uw business draaiende te houden. De standaard alerts die meegeleverd kunnen worden, zijn onder andere:

  • Nieuw ingevoerde offerte met waarde hoger dan bedrag X
  • Uitgebrachte offertewaarde per vertegenwoordiger
  • Nieuwe toevoeging verkooporder met waarde hoger dan X
  • Verkooporderwaarde per klant
  • Verkooporderwaarde per vertegenwoordiger
  • En nog veel meer

Wat onze klanten zeggen over KnowledgeSync

We hebben toegang tot meer data, waardoor het gemak en de communicatie verbetert. Daarnaast is het snel ingericht.

ICT & Applications Manager bij QBTEC


Download de brochure.

Met KnowledgeSync stelt u elk aspect binnen uw maakbedrijf in staat automatisch te monitoren.

eci solutions logo

Download de brochure

Ontsluit meer data, versoepel de communicatie

g2 tracking pixel