Blog

Financieel administratieve processen efficiënter inrichten met Elvy en ECI

Financieel administratieve processen efficiënter inrichten met Elvy en ECI

Controle, inzicht en efficiëntie: dat zijn de dingen die je wilt als het aankomt op het afhandelen van je financieel administratieve processen. Helaas ziet de praktijk er vaak net iets anders uit. Veel organisaties zijn nog altijd veel tijd en mankracht kwijt aan het verwerken van facturen en declaraties, het registreren van contracten en het archiveren van documenten. Facturen of contracten komen binnen en gaan vervolgens meermaals van bureau naar bureau voor het handmatige registratie- en fiatteringsproces.

Elvy en ECI Software Solutions vinden dat dit beter en sneller kan en creëren samen de oplossingen die organisaties nodig hebben om hun administratieve en financiële processen efficiënter in te richten.

De kracht van Elvy

Elvy is dé specialist in het ontwikkelen van oplossingen die jouw administratieve processen volledig automatiseren, digitaliseren en optimaliseren. In een handomdraai declaraties verwerken met Elvy Declaratieverwerking? Volledige grip op alle orders, verplichtingen en binnenkomende facturen, maar ook realtimeinzicht in en controle op de uitputting van je budgetten met Elvy Inkoopmanagement? Of al je contracten snel en eenvoudig registreren met Elvy Contractregistratie? Het kan allemaal.

“Wij streven ernaar om de meest actuele inzichten en nieuwste technologie toegankelijk te maken voor onze klanten, zodat ze hun financieel administratieve processen efficiënter kunnen inrichten”, vertelt Vincent Buijs, commercieel manager bij Elvy.

Perfecte integratie

De software van Elvy verrijkt de functionaliteiten van ERP-systemen en is daarom een waardevolle uitbreiding van het kloppende digitale hart van veel bedrijven. “De samenwerking met ECI is dan ook ontstaan vanuit een gezamenlijke klantvraag en van daaruit uitgebreid naar tientallen klantrelaties. Inmiddels hebben we ruim honderd gezamenlijke klanten”, legt Vincent uit.

De belangrijkste meerwaarde van de samenwerking is dat de software van Elvy perfect integreert met het ERP-pakket ECI-Bemet. De vertrouwde werkwijze van een organisatie blijft gelijk, met het verschil dat alle administratieve en financiële processen voortaan op een digitale en geautomatiseerde manier verlopen.

“Elke klant heeft Bemet op een net iets andere manier ingericht. Dankzij de samenwerking met ECI kunnen wij hier een-op-een op aansluiten en processen digitaliseren en optimaliseren, gebruikmakende van de business rules van Bemet. Zo ontstaat een logische oplossing voor elke klant. Vooral het samenspel tussen Elvy, ECI en de klant is erg leuk. We zijn eigenlijk meer aan het demonstreren dan echt aan het overtuigen. Als klanten de oplossing in actie zien, raken ze meestal vanzelf overtuigd van de voordelen en de hoge ROI”, aldus Vincent.

Samen kom je verder

Elvy en ECI zijn dan ook van plan om hun samenwerking te continueren en waar mogelijk zelfs uit te breiden. “We onderzoeken momenteel of het mogelijk is om onze hele productportfolio te integreren met de oplossingen van ECI. Daarnaast lopen er gesprekken over het uitbreiden van functionaliteiten. Het samenspel wordt steeds sterker, ook omdat we actief zoeken naar waar de behoeften van onze klanten liggen. ECI en wij zitten op dezelfde manier in de wedstrijd. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.”

Robin Dijkstra

About the Author

Robin Dijkstra

g2 tracking pixel