Ketenintegratie

Slim samenwerken binnen de gehele keten

De opkomst van Industrie 4.0 en het Internet of Things brengt veranderingen binnen de maakindustrie.

Slimme technologieën zorgen ervoor dat systemen, machines en processen onderling worden verbonden. Het uitwisselen van data staat daarbij centraal. Alles is daarbij gericht op efficiëntie, voor een maximaal resultaat. Dit wordt ook wel ketenintegratie genoemd. Ketenintegratie brengt verschillende voordelen met zich mee. Ontdek wat het voor uw maakbedrijf kan betekenen.

Werk efficiënt en foutloos samen met uw partners en klanten

De toekomst van de maakindustrie een stap dichterbij

Ketenintegratie software

Slimmer samenwerken

Connectivity zorgt ervoor dat maakbedrijven, hun klanten en hun leveranciers steeds slimmer gaan samenwerken. Want Connectivity gaat verder dan het verbinden van interne processen alleen. Wanneer bedrijven binnen de maakindustrie hun IT-systemen onderling verbinden, krijgen zij inzicht in de gehele logistieke keten en kunnen zij vlotter samenwerken. Het uitwisselen van informatie over inkoop- en verkooporders, orderbevestigingen, levertijden en facturatie staat daarbij centraal. Deze uitwisseling verloopt volledig automatisch. Het resultaat? Minder handmatige invoer van data, kortere doorlooptijden en een veel kleinere kans op fouten. Dit verhoogt de leverbetrouwbaarheid en versterkt de concurrentiepositie.

Ketenintegratie

Een universele taal binnen de maakindustrie

Een belangrijk aspect binnen deze vorm van ketenintegratie is het vraagstuk rondom automatisering. Het integreren van de ketens en automatiseren van de verschillende processen is namelijk complex. Er zijn veel verschillende IT-systemen in de markt, die elk communiceren in hun eigen taal. Samen met onze partners binnen het Smart Industry-initiatief ontwikkelden we het SCSN-formaat. Een standaardformaat dat informatie-uitwisseling tussen verschillende systemen mogelijk maakt.

Connectivity

Ketenintegratie staat centraal

Ketenintegratie speelt een belangrijke rol binnen onze software. Het tastbare resultaat? Ons ketenintegratieplatform Gatewise™. Gatewise™ is hét SCSN-platform dat bedrijven en hun IT-technologieën verbindt. Bedrijven die aangesloten zijn op het platform vereenvoudigen hun gezamenlijke processen door het automatiseren van kostbare en vooral handmatige werkzaamheden.

Gatewise ketenintegratie

Ontdek Gatewise™

Bedrijven in de maakindustrie werken steeds nauwer samen. Informatie over inkoop- en verkooporders, orderbevestigingen, levertijden en facturatie staat daarbij centraal. Gatewise is hét platform voor uw maakindustrie dat IT-technologieën verbindt door processen over meerdere applicaties heen te automatiseren.

Bekijk Gatewise

Plan een afspraak

Meer weten over ketenintegratie?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Meer weten over ketenintegratie?

g2 tracking pixel