500+ medewerkers

Bedrijfsgrootte 500+ medewerkers

Grote (internationale) bedrijven in de maakindustrie hebben te maken met een breed palet aan bedrijfsprocessen. Het gestroomlijnd aansturen daarvan is ingewikkeld. Zeker als u vestigingen over de hele wereld beheert. De bedrijfssoftware van ECI helpt u met het synchroniseren van uw processen.

Alle bedrijfsprocessen binnen één systeem

Onze ERP-software voor maakbedrijven bundelt en automatiseert uw binnen één systeem. En dat voor meerdere vestigingen. Op deze manier laat u uw medewerkers vlot en efficiënt samenwerken met één algemene bron van informatie. Het resultaat? Iedereen beschikt over dezelfde data en dubbele invoer van data is verleden tijd. Hiermee verlopen processen efficiënter en wordt de kans op fouten miniem.

Branche specifieke functionaliteiten

Onze software is ontwikkeld in samenwerking met onze klanten en daarom perfect afgestemd op uw dagelijkse behoeftes. Van inkoop, verkoop, werkvoorbereiding, werkvloeraansturing, voorraadmanagement en meer; het is allemaal mogelijk binnen onze software. Onze verschillende producten integreren naadloos met elkaar. Hierdoor worden de verschillende processen met elkaar geïntegreerd. Gebruikt u, naast onze software, nog een systeem van een andere leverancier? Geen probleem. Koppeling met externe systemen is mogelijk.

Sturen op basis van KPI’s

Als maakbedrijf beschikt u over ontzettend veel data. Hoe legt u de juiste verbanden? Hoe maakt u de juiste beslissing? Met onze Business Intelligence tools combineert u alle beschikbare historische én actuele data, legt u kruisverbanden en creëert u probleemloos grafische rapportages. Op deze manier krijgt u inzicht in de gehele organisatie en maakt u op basis van feiten de juiste keuzes. Stuur bij waar nodig en meet achteraf het resultaat. Kortom: het samenstellen van rapportages van topkwaliteit was nog nooit zo simpel.

Effectief samenwerken binnen de keten

Onze ERP-producten zijn allen aangesloten op het ketenintegratie-platform ECI Gatewise™. Dit platform synchronyseert uw gehele inkoop- en verkoopproces met aangesloten klanten en leveranciers. Uitwisseling van data over orders, levertijden en facturatie staat hierbij centraal. Zo werkt u effectief en compleet geautomatiseerd samen met uw klanten en leveranciers binnen de volledige keten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.