21-100 medewerkers

Bedrijfsgrootte 21-100 medewerkers

Binnen een dynamische markt als de maakindustrie moet u vlot kunnen schakelen wanneer nodig. Hoe groter uw bedrijf wordt, hoe complexer de bedrijfsprocessen. Hoe houdt u hier dan grip op? Ontdek hoe onze software voor de maakindustrie u daarbij kan ondersteunen.

Onze software brengt processen samen

Maakbedrijven die hun processen automatiseren, profiteren van een efficiëntere en kostenbeheersing. Dit maakt de organisatie flexibel wanneer dat nodig is. Onze software ondersteunt bundelt alle processen binnen het bedrijf in één omgeving. Van inkoop tot verkoop, van ontwerp tot oplevering en facturatie. Dit betekent ook dat onze software gebruikmaakt van één database, waarbinnen alle processen optimaal op elkaar afgestemd zijn.

Grip op het productieproces

Met de software van ECI wordt het volledige productieproces simpeler. Stuur medewerkers vlot en papierloos aan met onze vernuftige Shopfloor Control, beheer al uw projecten in onze projectmanagementfunctionaliteit en plan de capaciteit van arbeidskrachten en voorraad. Dubbele invoer en fouten zijn verleden tijd. Onze software biedt verschillende, branchespecifieke modules, zodat het perfect afgestemd kan worden op uw dagelijkse behoeften.

Schaalbare oplossingen die met u meegroeien

De softwareproducten van ECI zijn een ondersteuning voor veel maakbedrijven in binnen- en buitenland. Onze software is zeer flexibel en past zich gemakkelijk aan uw bedrijfsgrootte aan. Dit betekent dat, wanneer uw onderneming groeit, onze software met u meegroeit. Zo ligt elke ambitie binnen handbereik.

Creëer eenvoudig rapportages

Combineer onze softwareproducten met onze krachtige analytics-tools en creëer in een handomdraai rapportages van uitstekende kwaliteit. Combineer razendsnel historische en actuele data en visualiseer uitkomsten in grafische rapportages. Op deze manier krijgt u gemakkelijk inzicht in het hele bedrijf. Stuur bij waar nodig en maak beslissingen op basis van de juiste informatie.

Slim samenwerken binnen de gehele keten

Werken met de software van ECI, betekent slim samenwerken met collega’s en partijen ook buiten uw organisatie. Met ons ketenintegratie-platform Gatewise™ automatiseert u uw gehele inkoop- en verkoopproces. Het uitwisselen van data over bestellingen, orderbevestigingen, levertijden en facturatie met aangesloten klanten en leveranciers staat hierbij centraal. Zo kan u nog vlotter samenwerken met verschillende partijen binnen de keten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.