101-500 medewerkers

Bedrijfsgrootte 101-500 medewerkers

Hoe groter de organisatie, hoe complexer de bedrijfsprocessen. De software van ECI is ontwikkeld om ambitieuze maakbedrijven te ondersteunen in de dagelijkse behoeftes. Welke richting u ook inslaat, onze software helpt u controle te houden over uw belangrijkste processen.

Optimale procesaansturing van één systeem

De flexibele ERP-software van ECI stroomlijnt, bundelt en automatiseert al uw bedrijfsprocessen binnen één systeem. Hoe uw maakbedrijf ook in elkaar zit, met onze software bent u in staat efficiënter te werken en kosten te besparen te werken. Hierdoor groeit u als organisatie en kan u beter inspelen op een veranderende markt en sterke concurrentie.

Schaalbare software voor ieder maakbedrijf

De software die wij ontwikkelen, is compleet af te stemmen op de grootte van uw bedrijf. Wanneer u een sterke groei doormaakt, groeit onze software met u mee. Nationaal, maar ook internationaal. Zo zijn er standaard verschillende talen beschikbaar. U stuurt uw medewerkers over de hele wereld digitaal aan en alle informatie over financiën, projecten en productie is op één plek zichtbaar.

Digitaliseer van begin tot eind

Naast ERP-software, ontwikkelen en leveren we ook software op het gebied van CAD/CAM, Business Intelligence, kwaliteitsbeheer en ketenintegratie. Op deze manier zijn we in staat uw gehele bedrijf te automatiseren en te digitaliseren. Onze diverse producten zijn volledig met elkaar geïntegreerd, waardoor informatie maar één keer ingevoerd hoeft te worden. Het resultaat? Een efficiëntere werkwijze en kortere doorlooptijden.

Rapportages van topkwaliteit

Inzicht en overzicht zijn enorm belangrijk. Waar kunt u bijsturen voor een beter resultaat? Er is zoveel data beschikbaar. Wat is dan de waarheid? Via onze krachtige Business Intelligence tools creëert u eenvoudig grafische rapportages van topkwaliteit. Combineer verschillende soorten historische en realtime data en krijg direct antwoord op uw vragen.

Werk slim samen binnen de keten

Al onze ERP-producten zijn aangesloten op het platform Gatewise™. Aangesloten bedrijven automatiseren hun volledige inkoop- en verkoopproces met klanten en leveranciers doordat Gatewise™ hun IT-technologieën verbindt via één algemeen formaat, dat gemakkelijk data over bestellingen, levertijden en facturatie uitwisselt. Zo kan u nog vlotter samen werken binnen de gehele keten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

g2 tracking pixel