1-20 medewerkers

Bedrijfsgrootte 1-20 medewerkers

Wanneer uw maakbedrijf groeit, worden ook bedrijfsprocessen ingewikkelder. Hoe zorgt u ervoor dat u grip op dezeprocessen houdt, terwijl u ook meerwaarde blijft creëren voor uw klanten? Maak kennis met de software van ECI Software Solutions.

Geïntegreerde softwareoplossingen voor al uw processen

Als ECI ontwikkelen en leveren we softwaresystemen op het gebied van ERP, CAD/CAM, Business Intelligence, ketenintegratie én kwaliteitsbeheer. Met onze software stroomlijnen, automatiseren en digitaliseren ambitieuze maakbedrijven hun belangrijkste processen. Het resultaat? Een efficiëntere werkwijze en gestroomlijnde processen. Zo verkorten uw doorlooptijden en versterkt de concurrentiepositie.

Flexibele software die met u meegroeit

Een kleiner maakbedrijf heeft geen behoefte aan ingewikkelde softwaresystemen. Daarom wordt onze software afgestemd op uw bedrijfsomvang en kan het meegroeien wanneer dat nodig is. Voer gegevens slechts éénmaal in en hergebruik deze wanneer nodig. Zo verlaagt u de kans op fouten. Binnen onze software werkt u samen met al uw collega’s vanuit één databron.

Grip op alle processen

Voor groeiende maakbedrijven voldoen spreadsheets en papier niet langer om bedrijfsambities waar te maken. Onze software biedt functionaliteit op elk gebied. Van inkoop tot verkoop, van ontwerp tot productie en van oplevering tot facturatie. Binnen onze software is het allemaal mogelijk. Omdat onze systemen ontwikkeld zijn in samenwerking met onze klanten, sluit het naadloos aan op uw dagelijkse behoeften. Zo houdt u controle over alle bedrijfsprocessen en data voor het maximale resultaat. Elke dag opnieuw.

Efficiënte implementatie met branchetemplate

Binnen de maakindustrie bestaan talloze verschillende bedrijven, toch lijken veel bedrijfsprocessen op elkaar. De afgelopen jaren hebben we meer dan 3.000 maakbedrijven geautomatiseerd. Op basis van die ervaringen hebben we verschillende branchetemplates opgesteld. Hierdoor kunnen onze adviseurs de software efficiënt bij u implementeren. Valt uw bedrijf juist buiten de standaard? Geen punt. Onze software is flexibel en aan te passen aan uw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor <strong>kleine maakbedrijven</strong>?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor kleine maakbedrijven?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.