News

Online event imos Focus toont nieuwste versie imos-software

Van 18 tot en met 20 mei presenteert imos tijdens een uitgebreid online event de nieuwste versie van de hoogwaardige 3D CAD/CAM-software. imos iX 2021 kent veel verbeteringen en nieuwe features. Tijdens imos Focus ontdekt u alle highlights.


Er zijn onder andere verbeteringen aan iX Designer; zo worden de artikel- object- en part-designer nu gecombineerd in dezelfde interface en zijn de functionaliteiten uitgebreid.

myDesign
Tijdens imos Focus maakt u ook kennis met de online verkoopoplossing myDesign en cloud service iX Share Scout. Met myDesign bouwt u uw eigen webshop. Hierin kunnen klanten zelf online hun individuele meubelstukken samenstellen en kan er direct vanuit de webshop geproduceerd worden. Meer informatie over imos Focus & aanmelden gaat via de officiële imos-website.

imos iX
Met imos construeert en visualiseert u meubels, fabriceert u werktekeningen en stuklijsten en stuurt u direct uw CNC-machine aan. imos is gebaseerd op AutoCAD en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met interieurbouwers, machinefabrikanten en meubelbeslagleveranciers. De software is afgestemd op de behoeften van meubel- en interieurbouwers en sluit precies aan bij de dagelijkse praktijk.

Meer weten over de mogelijkheden van imos voor uw bedrijf? Bekijk snel onze productpagina.

imos voor uw bedrijf

g2 tracking pixel